Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje na Jarunu

Ispred poznatog zagrebačkog kluba mladiću smrskali lubanju

Jarun
Petar Glebov/PIXSELL, ilustracija
29.05.2017.
u 21:47

Mladićevi prijatelji svjedoke koji bi mogli pomoći policiji, dan nakon napada, tražili su i preko društvenih mreža.

Policija traga za napadačima koji su u noći na subotu oko jedan sat ispred zagrebačkog kluba Aquarius na Jarunu brutalno pretukli 20-godišnjeg L. M.

Ozlijeđenog mladića ispred kluba zatekli su liječnici Hitne pomoći koji su ga odmah prevezli u KBC Zagreb. Kako neslužbeno doznajemo, smrskana mu je lubanja, a zbog težine ozljeda čeka ga i operacija.

Motiv i okolnosti napada zasad su nepoznati. Mladićevi prijatelji svjedoke koji bi mogli pomoći policiji, dan nakon napada, tražili su i preko društvenih mreža.

 
   

Komentara 19

KV
kvatrić
22:56 29.05.2017.

Evo kretenskih fraza, "motiv i okolnosti nisu poznati." Majke ti mile, cijeli Zagreb zna da se vikendom oko Aquariusa smucaju grupe huligana koje čoporativno žicaju lovu od jednog ili dvojice, a često ih i premlate, a sad policija ne zna motive i okolnosti?! Da želi policija može momentalno riješiti taj šljam oko Aquariusa. I to "vaninstitucionalnim" metodama. Ako mogu mlatiti Boyse kad zapale baklju, mogu štemati i ove klošare. Ali lakše je usred noći na praznoj Slavonskoj kažnjavati normalne ljude zbog 10-20 km/h prekoračenja.

DU
Deleted user
23:15 29.05.2017.

Nek tata sazna tko mu je sina unakazio i nazalost pravdu uzet u svoje ruke. Ako murija i nađe krkane, nista im se desiti neće.

CH
chupakabra
01:10 30.05.2017.

pa dobro, kada će netko za premlaćivanje dobiti 5-10 godina zatvora ?! em ti sustav, to je stvarno da čovjek uzme pravdu u svoje ruke jer sustav izgleda štiti huligane. Slučaj Luka Ritz nije suce izgleda ništa naučio. sramota za državu. policiju i pravosuđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije