Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podsjetnik

Nema više promotivno, od danas na snazi nove cijene za sljemensku žičaru

Zagreb: Žičara Sljeme ponovno puštena u pogon
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
02.05.2022.
u 11:07

Za građane koji imaju pretplatnu kartu ZET-a s mjesečnim ili godišnjim kuponom, cijene karata ostaju iste kao i tijekom promotivnog razdoblja. Svi ostali morat će platiti više, neki i mnogo više.

Nema više po jeftinijim tarifama. Više od dva mjeseca nakon puštanja u promet razdoblje promotivnih cijena karata za vožnju žičarom, kao što je ranije najavljeno, završilo je.  To znači da je od danas u primjeni cjenik karata koji je predstavljen uoči otvorenja žičare Sljeme u veljači.

Foto: ZET/Screenshot

- Podsjećamo kako su cijene karata formirane u tri kategorije. Za građane koji imaju pretplatnu kartu ZET-a s mjesečnim ili godišnjim kuponom, cijene karata ostaju iste kao i tijekom promotivnog razdoblja. Nešto veća cijena vrijedi za Zagrepčane koji nemaju pretplatnu kartu ZET-a, dok će ostalim korisnicima biti dostupne karte po punoj cijeni - podjećaju iz ZET-a. 

Kroz tjedna je promet žičarom manje intenzivan nego vikendom, pa će se vjerojatno već ove subote, dopuste li to vremenski uvjeti, vidjeti koliko će Zagrepčana na izlet do Sljemena htjeti platiti skuplje. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
11:37 02.05.2022.

Nekako mi se čini da onih 200.000.000 za koje se mislilo da je pokrao BAndić ipak završilo u HDZ-u, jer nije normalno da nitko za toliku lovu ne pokreće istragu!

MK
MKGRA
07:57 04.05.2022.

Na Mihaljevcu u vrijeme polaska busa imate 30/40 biciklista, kažu da im je žičara preskupa

Avatar VLbriše
VLbriše
07:31 03.05.2022.

Zagreb je jedinstven , ima najskuplji WC na svijetu ,Najskuplju žičaru , najskulji spomenik , naskuplje fontane , sada očekujemo najskuplji stadion .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije