Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snježna kraljica

Ne zaboravite, posljednji autobus za Zagreb s vrha kreće u 21.30 sati

Snježna kraljica ždrijeb (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
Autor
Igor Capan
04.01.2013.
u 08:05

ZET je uveo dvije linije s Mihaljevca, crvenu do Doma željezničara, te plavu do Ženskog sedla. Prvi kreću već u 12.30 sati

Danas u 12.30 sati kreću prvi autobusi Zagrebačkog električnog izvanrednog prijevoza s okretišta Mihaljevac prema Medvednici i poprištu ženske slalomske utrke za Svjetski skijaški kup VIP Snow Queen Trophy.

Uspostavit će se novo izlazno-ulazno tramvajsko stajalište na terminalu Mihaljevac, na Ksaverskoj cesti, neposredno prije raskrižja s Gračanskom cestom, kako bi se putnicima osigurao najkraći i najlakši prelazak s tramvaja u autobus i obrnuto. Ulazak (izlazak) putnika u autobuse izvanredne linije bit će na istočnoj strani Gračanske, sjeverno od raskrižja s Ksaverskom (uz terminal Mihaljevac).

Prometovat će dvije izvanredne autobusne linije: Mihaljevac - Dom željezničara (zona A - crvena) te Mihaljevac - Žensko sedlo (zona B - plava). Na dan održavanja ženske utrke u petak izvanredna organizacija prijevoza počinje u 12.30, dok će posljednji autobusi s Medvednice kretati u 21.30 sati. 

Zbog izvanrednih prijevoza prema vrhu Medvednice, autobusi linije 102 Britanski trg - Mihaljevac prometovat će danas skraćeno u vremenu od 12 do 15 sati u petak, 4. siječnja od oko 12 do 15 sati redovnom trasom, skraćeno, te će kao početno-krajnje stajalište koristiti lokaciju Šestinski vijenac/Šestine (crkva).

Autobusi će redovnom trasom ponovno voziti prema procijeni glavnog prometnika. U petak 4. siječnja tramvajske linije 8 i 14 prometovat će prema uobičajenom voznom redu radnog dana - školski praznici. Prema terminalu Mihaljevac na liniji 14 prometovat će 14 tramvaja, a na liniji 8 ukupno 5 tramvaja. Slijed tramvaja bit će oko 5 minuta.

>>Posebna regulacija prometa za \'Snježnu kraljicu\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije