Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvartovska tribina

Ne propustite večeras reći što vam treba u Maksimiru

Petrova Bukovačka
Luka Klun/Pixsell
20.03.2014.
u 12:54

Pitanja građani za gradsku četvrt Maksimir mogu slati još danas do 19 sati na mail gradska@vecernji.net ili na telefon 01 63 00 455. Tribina je u Centru za kulturu i informiranje, Švarcova 18, u 19 sati

Planira li se graditi novi dječji vrtić, kada će se urediti igralište Osnovne škole Remete, kako će se riješiti problem prometnog čepa Bukovačka-Petrova, hoće li se u Maksimirskoj obnoviti biciklistička staza, samo su neka od brojnih pitanja pristiglih prije održavanja Večernjakove kvartovske tribine “Želite li bolji kvart?”.

Tribina, koja se održava večeras u 19 sati u Centru za kulturu i informiranje, Švarcova 18, namijenjena je stanarima gradske četvrti Maksimir, njihovim problemima te prijedlozima za bolji život u kvartu.

Na jednosatnoj raspravi čitatelji će odgovore na pitanja moći zatražiti od gradskih pročelnika, njihovih suradnika te predstavnika Zagrebačkog holdinga. Svi oni koji zbog vremenskog ograničenja trajanja tribine ne uspiju postaviti pitanje, moći će ga ubaciti u Večernjakovu kutiju koja će se nalaziti ispred ulaza u dvoranu. Ulaz je za sve čitatelje slobodan.

Još danas do 19 sati građani svoja pitanja mogu poslati na mail gradska@vecernji.net ili pozivom na broj 6300-455. Odgovori na sva pristigla pitanja bit će objavljeni u tiskanom i internetskom izdanju Večernjeg lista u idućih mjesec dana. Večernjakov tim pozorno će pratiti sva dana obećanja kao i njihovu realizaciju u danim rokovima i nakon što se ‘preseli’ u novu gradsku četvrt.

Na Večernjakovu kvartovsku tribinu svi su dobrodošli uz napomenu da tribina nije mjesto političkih nadmudrivanja, već mjesto za rješavanje problema s kojima se stanari u svome kvartu svakodnevno susreću.

>>Pogledajte što muči građane u Maksimiru, izrazite se i na tribini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije