Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabranjeno za pješake

Ne može se kroz južni ulaz Kamenitih vrata. Koristite alternativu!

Radićeva Kamenita vrata
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
12.04.2016.
u 08:00

Uređenjem Radićeve onemogućeno je kretanje pješacima i dijelom od Kamenite ulice do južnog portala Kamenitih vrata, do kraja rujna

Do kraja radova uređenja Radićeve ulice, koji su predviđeni do kraja rujna (osim ako se radnici, po "naredbi" gradonačelnika Milana Bandića ne požure i ne obave sve do 1. kolovoza), neće se moći prolaziti južnim portalom Kamenitih vrata.

Pješacima je, dakle, zabranjeno ići dijelom Kamenite ulice od spomenutoga južnog portala do Radićeve ulice, upozoravaju iz Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

Nadležni se ujedno i ispričavaju građanima, valjda i turistima i posjetiteljima Zagreba, što će zbog radova imati problema kretati se centrom grada, te ih mole da koriste alternativne pravce za dolazak na Gornji grad. A ti pravci vode preko Ilirskog trga i Tkalčićevom, odnosno Tomićevom i uspinjačom, ili Mesničkom ulicom.

>>Zbog obnove posao iz Radićeve seli na more da bi mogao opstati

Komentara 2

EL
EldersRealm
11:04 12.04.2016.

Kamenita vrata imaju otvore prema sjeveru i zapadu. Sta bi onda tocno bio juzni portal? Jel to sjeverni pa ga zovete juzni zato sto hodas prema jugu da bi prosao kroz vrata? Ili samo ne znate strane svijeta?

IN
Interstellar
11:35 12.04.2016.

Najgore je što su to prepisali sa Službenih stranica grada Zagreba. U ovom slučaju nije toliko kriv Vl - "južni portal" Kamenitih vrata - točno je tako napisao Gradski ured za izgradnju grada, i to na Službenim stranicama. Ne znam na koju ćemo stranu svijeta morati mi Zagrepčani kad nam netko - tko zna tko, i tko zna odakle - prekroji dokraja strane svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije