Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
početkom listopada

Naučite plesati vesele irske plesove na novim tečajevima

Irish Maiden
Grgur Zucko/PIXSELL
26.09.2012.
u 09:35

U šest godina postojanja plesne skupine Irish Maiden više od 500 plesača savladalo je osnovne, ali i one zahtjevnije korake mnogih tradicionalnih irskih plesova

Plesna grupa Irish Maiden  počinje 4. listopada 2012. s novom sezonom tečajeva irskog set-plesa u organizaciji prve škole irskog plesa u Hrvatskoj pod umjetničkim vodstvom Paula O'Gradyja, Irca s hrvatskom adresom.

– U šest godina postojanja  plesne skupine Irish Maiden više od 500 plesača savladalo je osnovne, ali i one zahtjevnije korake mnogih tradicionalnih irskih plesova iz raznih pokrajina Irske. Kako svaki ples ima specifičnosti vezane upravo za pokrajinu iz koje potječe, tako i polaznici plesne škole Irish Maiden, osim što 2 sata tjedno uživaju u veselim zvucima tradicionalne i manje tradicionalne irske glazbe, u druženju i u zabavnom plesu u sjajnoj, veseloj i prijateljskoj atmosferi, tako imaju prilike i naučiti ponešto o irskoj kulturi, čuti kako zvuči irski jezik i pri tome vježbati i engleski jezik – poručuju članice grupe Irish Maiden.

Svi zainteresirani mogu se javiti četvrtkom od 18 do 20 ili od 20 do 22 sata u Krešićevoj 5 (blizu okretišta tramvaja na Borongaju) od 4. listopada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije