Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilegalni objekti

Nastavljaju se tribine za legalizaciju objekata

'legalizacija1_nnn_cit_140213'
'R. Michael Stuckey'
11.03.2013.
u 13:14

Tribine za legalizaciju bespravno sagrađenih objekata nastavljaju se za područje gradske četvrti Novi Zagreb – Zapad

Tribine za legalizaciju bespravno sagrađenih objekata, namijenjene da bi građani doznali na koji način im Gradska uprava može pomoći u rješavanju tog pitanja, nastavljaju se za područje Novog Zagreba.

Tribina, po redu 22. za područje Novog Zagreba – Zapad, namijenjena je za mjesne odbore Botinec i Blato, a održat će se u 19 sati u Osnovnoj školi Braće Radić u Botincu.

Na tribini će se, između ostalog, govoriti i o prijedlogu smanjenja troškova legalizacije, a "s ciljem da se u ovo krizno i recesijsko vrijeme – prema mogućnostima Grada – rasterete kućni budžeti tisuća naših sugrađana", piše u priopćenju Ureda gradonačelnika.

 

Zahtjevi za legalizaciju mogu se predati do 31. lipnja 2013.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije