Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od sutra

Nastavljaju se radovi i na Gračanskoj; promet preusmjeren

Zagreb: Počeli radovi na uređenju kolnika Gračanske ceste
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/2
07.08.2020.
u 15:33

Obilazni pravac ide od Gračanske preko Jazbine, Čreta, Svetošimunske, Avenije Gojka Šuška, Maksimirske, Vlaške, Šoštarićeve, do Ribnjaka, Medveščaka, Ksaverske i Gračanske te obratno.

Zbog izvođenja radova uređenja kolnika Gračanska cesta na dijelu od od Ulice Gračec do okretišta Mihaljevac od sutra od 8 sati do 22. kolovoza do 20 sati bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac ide od Gračanske preko Jazbine, Čreta, Svetošimunske, Avenije Gojka Šuška, Maksimirske, Vlaške, Šoštarićeve, do Ribnjaka, Medveščaka, Ksaverske i Gračanske te obratno.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
josmalopanestalo
09:52 09.08.2020.

ne vredi ju uređivati kad bu opet ista za par mjeseci, ko bi to u hrvatskoj znal napraviti ko da radi za sebe i svoje susjede, rade cestu ko da rade največem neprijatelju, nikak postavljeni i najlošije kvalitete šahtovi i na svakih 100m ogromni hupseri koji trgaju auto, mogli bi otići bar do brežica da vide kak se rade hupseri i kupiti šahtove kod kojih ne propadne poklopac u okvir za par mjeseci vožnje preko njih, jado jado, kleptomani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije