Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra na Cvjetnom trgu

Kampanjom žele mlade informirati o seksualnosti

CESI
Foto: Siniša Kanižaj/Pixsell
07.10.2016.
u 16:00

Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje (CESI) pokrenuo je kampanju „Moja stvar, moj izbor – Vrijeme je da saznaš više“.

S obzirom na to da je istraživanje koje je proveo Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje (CESI) pokazalo kako srednjoškolci i srednjoškolke imaju veliku želju i interes za učenjem o seksualnim i reproduktivnim pravima i zdravlju, ali da nemaju priliku za to u postojećem školskom sustavu, odlučili su pokrenuti kampanju „Moja stvar, moj izbor – Vrijeme je da saznaš više“.

Promocija kampanje održat će se sutra od 12 do 14 sati na Cvjetnom trgu pri čemu će na CESI štandu poznate osobe i volonteri razgovarati s mladima o seksualnosti, vezama i kontracepciji s ciljem informiranja o odgovornom seksualnom ponašanju.

Na promociji će se dijeliti kondomi, majice i edukativni materijali, svatko tko želi moći će se fotografirati s divovskim kondomom ili provjeriti svoje znanje o seksualnosti putem kratkog kviza. Neozbiljno-ozbiljan savjet moći će se dobiti u Ordinaciji doktora Orgazma.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar delminium
delminium
10:53 08.10.2016.

Mlacenje prazne slame i praznjenje drzavnog proracuna.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:30 07.10.2016.

Poznate osobe? One u Hrvatskoj kao znaju nesto vise o toj temi jer se zna kako se u Hrvatskoj dolazi do uspjeha, pogotovo na estradi? A da kojim slucajem nekome padne na pamet divna ideja da angazira nekog doktora ili kojeg drugog strucnjaka u podrucju koje obuhvaca temu kampanje?

VT
vrabec te dal
10:51 08.10.2016.

Dijeljenje kondoma, to je edukacija!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije