Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednog teško ozlijedili

Nasilna četvorka premlatila zaštitare u zagrebačkom lokalu, tukli su ih i teleskopskom palicom

privođenje
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustracija
09.08.2020.
u 11:55

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 34-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, posebno izvješće podnijeto je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dok se za ostalom trojicom počinitelja intenzivno traga.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad četiri muške osobe starosti, 34, 21, 23 i 21 godinu zbog sumnje da su počinili kaznena djela „Sudjelovanje u tučnjavi“ dok se sumnja da je drugo osumnjičeni 21-godišnjak počinio i kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“ na štetu 32-godišnjaka.


 
Naime, sumnja se da je 21. lipnja 2020 godine oko 10 sati u Ulici Ksaver u ugostiteljskom objektu, 34-godišnjak fizički napao zaštitara koji ga je prethodno pozvao kako bi razgovarali te su se tada fizički sukobili, a nakon čega su i ostala trojica osumnjičenika započela sa sudjelovanjem u tučnjavi. Tijekom tog događaja drugo osumnjičeni 21-godišnjak je bez ikakvog povoda i komunikacije s oštećenim 32-godišnjakom, a s namjerom da ga teško ozlijedi, prišao oštećenom s leđa te ga fizički napao radi čega je 32-godišnjaku liječnička pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice gdje je i utvrđeno da je teško ozlijeđen. Nakon što je ozlijedio 32-godišnjaka krenuo je izlaziti van i tada je fizički napao i drugog zaštitara.
 
Nadalje, tijekom tučnjave u kojoj su fizički napali i drugog zaštitara koristili su i teleskopsku palicu koju su potom upotrijebili i nad zaštitarom s kojim se prvotno i sukobio osumnjičeni 34-godišnjak.


Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 34-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, posebno izvješće podnijeto je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dok se za ostalom trojicom počinitelja intenzivno traga.
Ključne riječi

Komentara 3

DM
Dr.M
13:22 09.08.2020.

Imena!!!!

KO
Kokoiduhovi
14:50 10.08.2020.

Kakva su to mjesta gdje se to događa? I na koliko godina će biti takvi kriminalci zatvoreni? Ili budu ušli u politiku?

EL
elkomadante
12:46 09.08.2020.

sada neka vlasnici zaštitarskih firmi uvedu nošenje oružja ili neka zatvore butigu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije