Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO DJELO

Našao novčanik, vlasnica ga pismeno pohvalila šefovima

milan vranić
Foto: Jakov Novak
06.12.2013.
u 16:51

Nisam očekivao tako nešto. Ovo je prvi put da sam pronašao novčanik, rekao je Milan Vranić

Kada je u srijedu ujutro dobio poziv da se javi u centralu, Milan Vranić, zaposlenik Zagrebparkinga, mislio je da mu ne slijedi ništa dobro jer, kako kaže u šali, centrala te zove samo kada si u nevolji. No umjesto nevolje dočekala ga je pohvala.

Naime dan prije, u redovitom obilasku javne garaže na Kvaternikovu trgu, Vranić je pronašao izgubljeni novčanik.

– Vidio sam da su unutra svi dokumenti, novci, ali i parkirna karta, tako da sam znao da će u nekom trenu gospođa čiji je novčanik morati doći do mene. Odmah sam je prepoznao, usplahirenu, kada je došla do automata – priča nam Vranić.

Gospođa Lovorka, čiji je novčanik Lovrić pronašao, nije stala samo na osobnim zahvalama, već je napisala pismo pohvale njegovim šefovima.

– Nisam očekivao tako nešto. Ovo je prvi put da sam pronašao novčanik. Često pronalazimo ključeve i kartice, na Rebru recepte, ali ja i drugi dečki uvijek pokušamo izgubljene stvari vratiti vlasnicima. Vremena su teška, pa malo dobrote dobro dođe – skromno će Vranić kojem su u Zagrebparkingu obećali nagradu za dobro djelo.

>> Što biste učinili da nađete 78.000 kn na plaži? One nisu dvojile

Komentara 4

KO
korisnicc
17:42 06.12.2013.

Bravo

Avatar commentator
commentator
09:27 07.12.2013.

Eh, kad bi i "zna se tko" bili ovakvi.

BO
bolesnodrustvo
10:55 07.12.2013.

Hvala Bogu da ima i ovakvih ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije