Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pimp My Pump i street art studio Lapo Lapo:

Narkić Parkić postao muzej na otvorenom gdje će se održavati umjetnički programi, zabave i radionice

narkić parkić
Foto: Pimp My Pump
1/10
09.06.2016.
u 11:06

Drugi dio projekta ‘Art Park‘ započinje ove subote, 12. lipnja ugodnim popodnevnim druženjem u trajanju od 15 do 21 sat uz glazbu i time otvara sezonu različitih tematskih radionica, projekcija, izložbi i drugih događanj

Nakon godina zanemarivanja, nekad poznat kao ‘Pakao’ i ‘Narkić Parkić’, smješten između Tomićeve ulice, Ilice i Strossmayerovog šetališta  ovog ljeta postaje ‘Art Park’ u koji će od lipnja do rujna postati muzej na otvorenom upotpunjen različitim umjetničkim programom. Uredili su ga članovi udruge Pimp My Pump i street art studio Lapo Lapo.

Prekrasan park u samom centru Zagreba doživio je potpunu revitalizaciju. Prvi dio uređenja obavljen je proteklog vikenda kada su poznata regionalna imena iz svijeta ulične umjetnosti, kao što su Lonac, Lunar, Artez, Linnch, Bare, Modul, Džedaj i mnogi drugi oslikali zidove parka, očistili ga i otvorili sezonu ‘Art Park’ muzeja na otvorenom te time stvorili jedinstven park u ovom dijelu Europe.

Drugi dio projekta ‘Art Park‘ započinje ove subote, 12. lipnja ugodnim popodnevnim druženjem u trajanju od 15 do 21 sat uz glazbu i time otvara sezonu različitih tematskih radionica, projekcija, izložbi i drugih događanja koja će obogatiti ljeto u Zagrebu sve do rujna. Također, park će cijelo vrijeme biti otvoren za javnost te će za sve zainteresirane biti postavljeni paneli koje će se moći oslikavati.

Sudjelovanje u ljetnom programu ‘Art Parka’ za sada su potvrdili: Udruga Praktikum, Mali plac, agencija Jungle Tribe, Sangha Yoga centar, galerija PMS, Secret Zagreb walks & talks, Kino klub Zagreb, Bajk, neformalna skupina mladih MaCro s međunarodnim projektom “Drawing forward: Sketch your future“, Hrvatska glazbena unija koja će u parku proslaviti Svjetski dan glazbe, 21. lipnja i mnogi drugi.

>> Izložba 'Pimp my Pump' u vagonima na Glavnom kolodvoru

>> Pogledajte kako "oživljavaju" stare pumpe i uljepšavaju vrtiće, bolnice...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije