Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poteškoće u prometu

Naredni tjedan dio ulice Veliki dol bit će zatvoren: Provjerite obilazne pravce

Prometni znak radova na cesti i ograničenja brzine
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/3
28.02.2021.
u 09:30

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje, priopćili su iz Grada.

Za potrebe izvođenja radova izvanrednog održavanja, Ulica Veliki dol na dijelu od Bijeničke ceste do Ulice Gorice od sutra do četvrtka bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme bit će: Jasenik - Laščinska cesta - Rebar - Kozjak - Barutanski jarak - Barutanski ogranak V - Veliki dol i obratno.

"Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje", priopćili su iz Grada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije