Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Zagrebu

'Naredali' se na semaforu: Četvero ozlijeđeno u lančanom sudaru sedam automobila

prometna
Foto: Pixsell
27.05.2015.
u 21:23

U lančanom sudaru ozlijeđene su četiri osobe, od kojih je jedna prevezena u bolnicu na Rebro dok su tri završile u Traumatološkoj bolnici.

Sedam osobnih automobila sudarilo se danas oko 17.45 sati na križanju zagrebačke Heinzlove ulice i Avenije grada Vukovara, potvrdili su nam u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Sedam automobila "naredalo" se jedan iza drugog na semaforu u Aveniji grada Vukovara.

U lančanom sudaru ozlijeđene su četiri osobe, od kojih je jedna prevezena u bolnicu na Rebro dok su tri završile u Traumatološkoj bolnici.

>>Sletio u kanal, zabio se u betonske stupove i poginuo

>>U sudaru dva automobila poginuo 53-godišnjak

Komentara 5

JU
jujo
21:43 27.05.2015.

Prebrza i luda voznja. Kreni dvadeset minuta prije i mozes si i jednu kavicu popiti na miru. Bolje i jeftinije kavica nego slupani Auto.

CR
Crafter
21:46 27.05.2015.

Mene strah uvijek stati na žuto jer vidim iza na repu ljude spremne na čisti prolaz,nit ne očekuju da bi stao,možda je i tu bio taj slučaj

Avatar ivo587
ivo587
22:26 27.05.2015.

vozi se po zagrebu ko kamikaze, to je stil vožnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije