Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobra vijest

Napokon besplatni pokazi za županijske srednjoškolce

ZET pokaz
Jurica Galoić/Pixsell
24.01.2014.
u 15:09

Učenici mogu ostvariti pravo na besplatan pokaz za siječanj i veljaču na kiosku ZET-a u Velikoj Gorici

Nakon što je Zagrebačka županija potpisala ugovore s prijevoznicima, srednjoškolci mogu realizirati besplatan pokaz za siječanj i veljaču, pišu Kronike Velike Gorice.

Za prijevoz na velikogoričkom i zagrebačkom području to je moguće obaviti na kiosku ZET-a u Velikoj Gorici. Podsjećamo, problem je nastao jer prijevoznici nisu željeli izdavati besplatne pokaze s obzirom da im država na vrijeme nije isplatila dug za prošlu godinu.

Tek 8. i 9. siječnja izvršena je uplata za listopad i studeni, što nam je tada potvrdila Mirela Zagorac iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu Zagrebačke županije Vjeran Štublin rekao nam je kako bi prijevoznici učenicima srednjih škola trebali izdavati pokaz prema odluci Vlade od 18. prosinca 2013., a ne sa Županijom čekati potpisivanje novog ugovora.

>> Država Zagrebačkoj županiji napokon uplatila 23 milijuna kuna za besplatne pokaze

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije