Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Imate pitanje? Dođite na kvartovsku tribinu Večernjeg lista

Imate li pitanja, prijedloge, ideje vezane za gradsku četvrt Gornji grad – Medveščak, možete ih proslijediti na našu e-mail adresu: gradska@vecernji.net ili nas nazvati na naš redakcijski broj 6300-455.
06. studenoga 2013. u 08:30 2 komentara 103 prikaza
Pitanja građana
Foto: Leteći reporter
Pogledajte galeriju 1/2

Večernjakov tim, predvođen  “letećim reporterom”, jučer je na Britanskom trgu prikupljao prijedloge, pitanja i želje stanara gradske četvrti Gornji grad – Medveščak, a isti zadatak obavit će i danas od 11 do 12 sati ispred Male scene. Dio je to Večernjakova projekta u kojemu zajedno s našim čitateljima i stanarima te gradske četvrti želimo poboljšati život u kvartovima. Na sva postavljena pitanja odgovorit će se na tribini koja će se održati u četvrtak u 19 sati u Maloj sceni, a na koja će odgovarati predstavnici gradske četvrti i Grada Zagreba. O problemima, idejama, projektima vezanim za tu gradsku četvrt Večernji list pisat će u tiskanom i internetskom izdanju Večernjeg lista i od 11. do 16. studenog, nakon čega naša ekipa novinara i fotoreportera odlazi u drugu četvrt.

Imate li pitanja, prijedloge, ideje vezane za gradsku četvrt Gornji grad – Medveščak, možete ih proslijediti na našu mail adresu: gradska@vecernji.net ili nas nazvati na naš redakcijski broj 6300-455. Pitanja možete postaviti danas izravno našem letećem reporteru i mobilnom timu ili na tribini.

Neka od pitanja stanovnika četvrti Gornji grad – Medveščak:

Kada će se riješiti naplata parkinga u Buconjićevoj ulici?

Pitanje vezano uz Božićne sajmove u Tomićevoj ulici. Postavlja se previše kućica što iz sigurnosnih mjera nije dozvoljeno, ne mogu proći vatrogasna vozila niti Hitna pomoć. Mi nismo protiv, ali treba omogućiti normalno funkcioniranje građana koji tamo žive.

Pitanje koje me zanima je osvijetljene Kozarčevih stuba,. Od Kozarčeve do Pantovčaka, tamo jedino djeca i starci hodaju manje-više. Hodamo kroz jedan obrasao tunel, to više nije uređeni park, nego šikara. Osvjetljenje je negdje u krošnjama.

Nisu nam odobrili niti jednu šetnicu za pse bez lajne, iako u ostalim dijelovima grada postoje, a nama je to sve predaleko.

Bilo bi jako zgodno da se Britanac uredi, u prvom redu kolni dio kuda prolaze automobili. Drugo, nikako nisam zadovoljna s tim, to sam pročitala u Večernjem, da se zatvori jedan dio tržnice, nama je to potrebno, ima dosta starijih ljudi i ne mogu doći do velike tržnice.

Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Slasni zalogaji
Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • Avatar suludisumar
    suludisumar:

    Hm Ne bih želio reči da su pseća kakica ili pogrešno parkiranje stvari koje su nevažne. No ako se događa ekocid, dakle trpanje brda smeća pod prozore ljudima, onda je to tema i za letečeg reportera. A situacija preseljenja smetlišta ... prikaži još!lišta Jakuševac, događa se sada u ovom gradu, prilično nekontrolirano, prilično tajno, i još garnirano spalionicom, od koje je grad odustao. Mislim da je to prava tema. Adresa je Resnik.

  • žnjora:

    Molim Letećeg reportera da ispita kada će sporedne ulice u Mikulićima dobiti kanalizaciju.