Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali sami

Bandić djeci preminulog Darka Biljanovića: Bit ćemo uz vas dok ne stanete na noge

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/2
04.03.2014.
u 17:51

U Velikoj Gorici pokreće se humanitarna akcija za pomoć 13-godišnjem Mili Biljanoviću, glavnom glumcu u filmu Šegrt Hlapić

- Mile je prošao na audiciji među 2.000 djece i napravio je impresivnu ulogu. Dok je glumio u filmu imao je 11 i pol godina. Šegrt Hlapić je kao lik siroče. Dok je glumio u filmu Mile je imao samohranog oca koji je nedavno umro, tako da se dječaku sada pomiješao život i film. Ovo je sada prilika da građani dođu u kina i kupnjom ulaznice pomognu njemu i sestrama – poručio je redatelj filma Silvije Petranović.

U Velikoj Gorici pokreće se humanitarna akcija za pomoć 13-godišnjem Mili Biljanoviću, glavnom glumcu u filmu Šegrt Hlapić, pišu Kronike Velike Gorice. U nedjelju, 9. ožujka 2014., u 15 sati, Kino Gorica ponovno će prikazati ovaj domaći filmski hit čiju glazbu je napisala Velikogoričanka Anita Andreis i time se uključiti u pomoć Mili i njegovim sestrama, Tamari (21) i Nadini (18). Pomoć ovim mladim ljudima prijeko je potrebna jer prošloga je mjeseca preminuo njihov samohrani otac Darko Biljanović, inženjer, bloger i kolumnist.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i zamjenica Sandra Švaljek, sa suradnicima, primili su danas djecu preminulog Darka Biljanovića - Tamaru, Nadinu i Milu.

Gradonačelnik Bandić u razgovoru je naglasio da su oni od danas njihovi partneri, te da će nadležne službe Grada Zagreba napraviti sve što je potrebno kako bi se djeci pomoglo da prebrode ove izuzetno teške trenutke.

- Bit ćemo uz vas sve dok se ne osovite na svoje noge, dodao je gradonačelnik.

Foto: Zagreb.hr

FOTO: www.zagreb.hr

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> Tate više nema. Sad moramo ostati zajedno i otplatiti stan

Komentara 11

AN
anabanana
19:17 04.03.2014.

Što je s djevojčicama čiji su prvo tata, a onda mama umrli u razmaku od nekoliko mjeseci? Hoće li i za njih brinuti kao i za ovu djecu, one još nisu krenule u školu i nemaju nikoga da ih "gura" po medijima!

DU
Deleted user
19:18 04.03.2014.

Pa što je ovo, koliko tućnih sudbina i siročadi, a samo se jedne poteže na sva zvona. Po čemu su oni u prednosti nad ostalim sličnim sudbinama?

ZT
zoran.tokic
14:32 06.03.2014.

nije mi jasno kako je biljanović bio samohrani otac,kada je bivša supruga plaćala alimentaciju?gdje su njegovi roditelji,sveučilišni profesori? Kad je moj otac poginuo,nitko nije vodio brigu za nas,a kćeri nisu toliko male da ne mogu voditi brigu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije