Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradska glazba

Nakon početnog šoka, vrištanje zbog povijesnog trećeg mjesta

Samobor
Jaime Silva, flickr.com
08.06.2010.
u 10:34

To je šesti put da Gradska glazba Samobor sudjeluje na državnim susretima i prvi su koji su uveli džez u svoj program izvedbi.

Gradska glazba Samobor osvojila je treće mjesto u konkurenciji 18 orkestara iz cijele Hrvatske na Državnim susretima amaterskih puhačkih orkestara održanima prošlog vikenda u Novom Vinodolskom.

– Kad su na proglašenju rekli Samobor, isprva nismo ni skužili da smo to mi, a onda smo počeli vrištati od veselja – opisala je oduševljenje Vesna Mihalinec, predsjednica društva.

To je šesti put da Gradska glazba Samobor sudjeluje na Državnim susretima i prvi su koji su na županijskim i državnim smotrama uveli džez u svoj program izvedbi.

– Prvi smo put u 203 godine postojanja gradske glazbe postigli takav uspjeh. Osim toga, pobjednik susreta bio je orkestar iz Imotskog koji je imao 60 članova, nas je bilo samo 25, još su se neki i razboljeli – kaže V. Mihalinec.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije