Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blud u Španskom

Nakon masturbiranja na balkonu pijani muškarci pušteni iz pritvora

\'drk_15_nnn_gra_280411\'
Foto: Marko Čubrilo/VLM
1/4
28.04.2011.
u 23:54

Kako neslužbeno doznajemo, dvojac s "tuluma" dobio je uvjetne kazne, a u kvartu se groze njihovih zabava

Kasno poslijepodne, na Uskrsni ponedjeljak, Zoran Filko je snimio video od kojega mu se, kaže, "zgadio život". Naime, 21-godišnjak objektivom je uhvatio eksces dvojice muškaraca i žene koji su masturbirali na balkonu stambene zgrade – pred djecom koja su se igrala na ulici i sve to promatrala!

Jedan od muškaraca gol se i spustio na ulicu, među djecu i napucavao nogometnu loptu dok su ga zasipale salve uvreda bijesnih roditelja. Pijanka je zaustavljena intervencijom policije.

Rusvaj počeo ujutro

Cijeli se incident dogodio u naselju Špansko-Oranice, na Pavlenskom putu 6. U stanu Petković, taj se dan, kažu nam očevici, ponovno slavilo. Iako je policija već često pozivana zbog buke i golotinje, taj je incident, smatraju susjedi, prešao granicu.

– Mislim da su to bolesnici i psihopati. Najprije su bila dva dečka na balkonu koja su se počela ljubiti, a kasnije im se pridružila i jedna cura. I masturbirali su! Tako nešto se ne radi pred malom djecom, zgadio mi se život! Odmah sam zvao policiju. Stigli su s četiri vozila i jednom maricom, a kako sam kasnije čuo neka su djeca bila s njima u stanu – prepričao je Filko, inače cimer političkog aktivista Ivana Pernara.

Jedna od ljutitih susjeda požalila se kako je "rusvaj" počeo još ranim jutrom te da ih je vidjela kako pijani goli plešu na balkonu. Dodala je da su dečki povremeno u stanu te da ih ne zna, kao ni ženu koja je bila u njihovu društvu. Policiju je i ona već ranije zvala.

Moralni osjećaji građana

Iz policije doznajemo kako su priveli nešto iza 20 sati 27-godišnjeg M.Z. i 28-godišnjeg D.P., koji su bili u alkoholiziranom stanju, vrijeđali građane na ulici i pokazivali spolovila. Mlađemu je u policijskoj postaji utvrđeno 1,70, a starijem 0,57 promila alkohola u krvi. Prijavljeni su zbog drskog ponašanja, vrijeđanja i omalovažavanja moralnih osjećaja građana. Neslužbeno doznajemo, osuđeni su uvjetnim kaznama i pušteni na slobodu. U stanu ih jučer nismo zatekli.

Ključne riječi

Komentara 15

BR
brainiac
02:03 29.04.2011.

Dobili uvjetne kazne za masturbiranje? To je vise nego sto je ijedan politicar dobio za pljackanje hrvatske drzave do temelja. Kada ce TO poceti vrijedjati moralne osjecaje gradjana?

OB
-obrisani-
06:55 29.04.2011.

Ovo su vecinom bolesnici koji haraju Internetom i uclanjuju se u grupe \"Date on line\", gdje imamo i jednu bivsu forumasicu. Dno ljudskog zivota

AG
Agramer198
00:45 29.04.2011.

Sljedeći put ubaciti im Molotovljev koktel u stan pa se mogu derati unutra \"The roof, the roof, the roof is on fire\" i masturbirati nad otvorenim plamenom.. Ja stvarno ne vjerujem kakvi bolesnici hodaju po ovom svijetu. Ziher su bili i nadrogirani ko ofce..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije