Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kozari putevi

Nakon 50 godina dobivaju kanalizaciju i vodovodnu mrežu

Kozari putevi
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
26.08.2014.
u 09:50

Radovi su počeli danas i trajat će godinu i pol dana, a stoje 16 milijuna kuna

Godinu i pol dana trajat će radovi na 8,5 kilometara nove kanalizacijske mreže u Kozari putevima, a kako je poručio gradonačelnik Milan Bandić, završetkom radova vratit će se i dostojanstvo stanarima tog naselja. Radovi će stajati 16 milijuna kuna, a uz kanalizacijsku, bit će napravljeno i 2,5 kilometara nove vodovodne mreže.

– U svojih 40 godina, koliko sam u Zagrebu, nisam ni sanjao da ćemo se danas naći ovdje i započeti s ovim projektom. Ovi građani 50 godina čekaju kanalizaciju, vratili smo im dostojanstvo omogućivši im legalizaciju objekata, a sada i dostojanstvo tako da više ne kopaju septičke jame – rekao je Bandić.

Građane toga naselja očekuje 17 posto niža cijena priključaka na mrežu, a zahtjeve mogu predati i svojoj gradskoj četvrti već danas pa sve do okončanja radova.

Komentara 3

MA
majusko
12:02 26.08.2014.

E moji Zagrebcanci da ste birali drugog gradinacelnika ovo bi bilo rijeseno prije 20 godina i bilo bi pod normalno, a ne vijest.

Avatar liquidsky
liquidsky
13:48 26.08.2014.

Rov na slici je nakon jutarnjeg šprinta na Sljeme vjerojatno iskopao Bandić vlastitim ručicama. Nakon kopanja odveo je sve prisutne na kavu i platio račun svojim novcem. Popodne će napisati neki znanstveni rad na temu "Gradonačelništvo i psihičke posljedice toga" a navečer pokrenuti strašno važnu veliku investiciju. Prije spavanja poljubiti bedž Maršala, pomoliti se i snom pravednika spavati do 4 ujutro kada kreće novi dan, nove radne pobjede i nove istinite izjave za javnost. I nove investicije. I tako tisuću sljedećih godina.

Avatar Idler 3
Idler 3
10:43 26.08.2014.

Gle, opet Bandić u novinama....kaj veli, kao nisu ga mediji stvorili >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije