Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTNO MJESTO

Najveći simbol Zagreba propada još od sloma Jugoslavije, a bio je svjetski hit. Ova žena tvrdi da ga može spasiti

storyeditor/2022-04-25/PXL_200422_93067315.jpg
Josip Regovic/PIXSELL
28.04.2022.
u 20:58

Zagrebački velesajam institucija je koja više od stoljeća predstavlja jedan od simbola hrvatskoga gospodarstva, a zlatne je dane proživljavao 1970-ih i 1980-ih godina s Jesenskim i Proljetnim velesajmom. Najprije Domovinski rat i nestanak jedinstvenog jugoslavenskog tržišta, a nakon toga i digitalizacija i promjena modela sajmova stavili su pred ZV izazove s kojima se i danas bori. Nedavno je na čelo Zagrebačkog velesajma postavljena ravnateljica Renata Suša, s velikim iskustvom na menadžerskim pozicijama u nekretninskom Colliersu ili javnom gigantu HŽ Infrastrukturi. Kakva joj je vizija poslovanja ZV-a za Poslovni dnevnik, govori Renata Suša, uoči dviju priredbi koje počinju danas - Biam & Zavarivanje.

Komentara 30

Avatar possibilis
possibilis
16:38 28.04.2022.

Nema rusenja dok partizani vladaju. Znaju dobro da je autobusni najveca masovna grobnica na ovom podrucju. I dan danas se jako brinu da masovne grobnice/ dokazi o djelima njihovih roditelja ne budu posteno istrazene. Zato je nabrzaka posadjeno drvece u dvoriste Pedagoske akademije. A dosadasnja iskopavanja su bila povrsinska i jako ogranicena. I samo pod zakonskom prisilom zbog prijave ocevidaca. Ali nikako istrazena do kraja. Tamo bi se naime nasli dokazi. Za razliku od...

DU
Deleted user
14:59 28.04.2022.

Možda bi netko maogao naparaviti listu što je propopalo od 91 do danas. Usporedno treba napaviti listu novonastalih tvrtki. Možda bilanca pokaže da smo danas gospodarski jači nego prije.

TO
tow
17:16 28.04.2022.

Pa koliki je BDP RH 1991, , a koliki danas? Hmmm...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?