Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najšarenija uskrsna avantura Gdje je jaje?

jaje-n
VL
PR
Autor
PR članak
20.03.2013.
u 09:31

Pronađite velike bijele pisanice na hodnicima City Centera one i priuštite svojim klincima kreativni predah za vrijeme uskrsne kupnje!

Vesela likovna avantura i nagradna igra održat će se u City Centeru one East u subotu 23. i u City Centeru one West u nedjelju 24. ožujka.  

Gdje je jaje? 

Pronađite velike bijele pisanice na hodnicima City Centera one i priuštite svojim klincima kreativni predah za vrijeme uskrsne kupovine!  

Osim likovnih radionica, uskrsne blagdane oživjet će nastupi Klauna Ludeka i Zagrebačkih mališana, a s nama će cijelo vrijeme biti i Uskrsni Zeko. Iza kostima Uskrsnog Zeke krije se Stand up komičar Mario Petar Orešković koji će se pobrinuti za ugodnu atmosferu. Moći ćete iskušati svoju sreću u nagradnoj igri s ukupnim fondom od 10 tisuća kuna* i brojnim utješnim nagradama koje su osigurale Hypo-Alpe-Adria-Banka i City Center one.  

Velika uskrsna jaja nalazit će se na tri pozicije na kojima će klinci imati priliku iskusiti različite likovne tehnike ukrašavanja uskršnjih jaja. Osigurali smo tempere, kolaž papir, flomiće, bojice i naravno glittere. Osim velikih jaja tu će biti i manja jaja od stiropora koje će klinci moći ponijeti kao uspomenu. Iskusni animatori će cijelo vrijeme biti u blizini i poticati najmlađe da izraze svoju kreativnost.   

Dok će se klinci zabavljati ukrašavanjem jaja za roditelje će se pobrinuti Večernji list sa svojim dnevnim izdanjima.  

Ne zaboravite svoje mobitele i fotoaparate jer će biti puno prilika za slikanje! 

Nagradna igra traje cijeli dan. Letci će se dijeliti kod hostesa i animatora, a letak s ispunjenim podacima možete ubaciti do 19 sati u kutije na tri punkta. Uvjet sudjelovanja u izvlačenju je kupnja u iznosu od min. 50 kuna u City Centeru one East 23.3. i u City Centeru one West 24.3.   

U nagradnoj igri možete sudjelovati i više puta zato imate razloga doći oba dana. Izvlačenje sretnih dobitnika održat će se u 19 sati oba dana.

Subota, 23.3. City Center one East

Nedjelja, 24.3.  City Center one West

Pridružite nam se i otkrijte kreativnu stranu uskršnjih blagdana!

Željno vas očekujemo!

Želite prijaviti greške?