Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnje

Jesu li ovo najapsurdnije stepenice u Hrvatskoj

Zagreb: Stepenice na zgradi Doma zdravlja Vrapče
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
10.05.2017.
u 18:01

Nije jasno koja je svrha stepenica koje vode ravno u zid

Na zgradi Doma zdravlja Vrapče u Zagrebu postoje stepenice koje ne vode nikamo, odnosno vode ravno u zid. Koja je svrha takvih stepenica, nije jasno, a ironija je tim veća što se godinama vode bitke s raznim institucijama kako bi se postavila ispravna infrastruktura u zgradama koje se često posjećuju za osobe s invaliditetom i poteškoćama. 

 

Krajem trećeg mjeseca RTL je objavio priopćenje predstavnice Inicijative za pristupačno vještačenje Maja Karaman Grbavac koja je upozorila da prostor, kao i u mnogim drugim institucijama, nije adekvatan niti pristupačan za nepokretne i slabije pokretne osobe. 

"Nepokretni i slabije pokretni korisnici usluga Zavoda i dalje se vještače u dvorištu zgrade, na parkiralištu u automobilima i sl.", istaknula je tada Maja Karaman Grbavac.

Znate li za još neki sličan primjer? Javite nam na javi@vecernji.net!

 

 

 

Komentara 15

DU
Deleted user
00:15 12.05.2017.

možda je obližnja bolnica koristila te stepenice u nekoj terapiji

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:46 11.05.2017.

Pa u Hrvatskoj ima i jedan Most koji provjereno - nigdje ne vodi...zanimljiva smo mi zemlja...

VI
Vito
07:29 12.05.2017.

Ne misli na politički most, nego na most kod Karlovca, preko rijeke Korane kojeg je jedan od hdz-ovaca izgradio u polju, a ne vodi ni od kuda nikamo, iako je htio taj "ministar" izgraditi osobni prilazni put s autoputa do svoje kuće. _______ I, što je zanimljivo, nije odgovarao pred zakonom, iako je potrošio državne novce ________ Sad vi ponovo birajte takve - promijenili su imena, ali način poslovanja je identičan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije