Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U sklopu sajma Info

Na Velesajmu obilježavanje 20 godina interneta u Hrvatskoj

sajam
Zagrebački Velesajam
24.10.2012.
u 14:44

Ovogodišnji Info podijeljen je u dvije cjeline, i to na zabavni dio za široku publiku posvećen gamingu, izložbi retroračunala i mobitela te prigodnoj maloprodaji informatičke opreme i na stručni dio.

Zagrebački velesajam predstavio je danas nadolazeće sajamske priredbe Info i Sajam glazba & multimedija koji će održati s Interliberom, Educa.hr i ZimSkim Showom od 13. do 18. studenog.

Direktor Zagrebačkog velesajma Milan Trbojević izrazio je zadovoljstvo što je sajam Info ponovo nakon sedam godina vraćen na kalendar sajamskih manifestacija, dok je ravnatelj CARNeta Zvonimir Stanić najavio da će se na Infu obilježiti 20 godina postojanja interneta u Hrvatskoj.

Inače, ovogodišnji Info podijeljen je u dvije cjeline, i to na zabavni dio za široku publiku posvećen gamingu, izložbi retroračunala i mobitela te prigodnoj maloprodaji informatičke opreme i na stručni dio.

Program sajma ove će godine biti obogaćen inovacijama među aplikacijama. Uz niz predavanja, radionica i okruglih stolova koji su pripremljeni za ovu prigodu djelatnici CARNeta bit će na raspolaganju svim zainteresiranim posjetiteljima za pružanje općih informacija i većinu CARNetovih usluga. Za neke od njih kao što je otvaranje domene zainteresirani će također imati mogućnost predbilježbe tijekom sajma.

Na Sajmu glazbe posjetitelji će imati priliku razgledati bogatu ponudu svjetskih proizvođača glazbala, glazbene opreme i profesionalne audioopreme. Od brojnih pratećih sadržaja posebno zanimljive bit će radionice za glazbenike profesionalce i amatere, studente, učenike i sve one koji žele dobiti što više znanja iz tog područja, najavili su organizatori.

Komentara 1

LI
LILLIT
17:22 24.10.2012.

Veseli me da je Velesajam napokon PRORADIO.!!! Bilo je i vrijeme. Zelim Vam sve najbolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije