Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Na sudarene automobile palo drvo, dvoje je ljudi ozlijeđeno

sudar, zaprešić, tunel (1)
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/4
12.04.2011.
u 15:34

Nesreća se dogodila na Aleji Bologne u smjeru Zaprešića, nekih petstotinjak metara nakon tunela

U sudaru dvaju osobnih automobila oko 14.50 sati na Aleji Bologne u smjeru Zaprešića, nekih petstotinjak metara nakon tunela, dvoje je ozlijeđeno.

Situacija je bila prilično komplicirana jer je zbog sudara palo i drvo na jedan od automobila pa su u pomoć pozvani vatrogasci kako bi ga mogli ukloniti.

Radi obavljanja policijskog očevida na mjestu događaja te zbog raščišćavanja ceste promet je bio otežan u oba pravca i odvijao se naizmjenično.

 Prometne nesreće na ulasku ili izlasku iz zaprešićkog tunela nisu rijetkost. Zbog neprilagođene brzine ondje su prije tri godine stradale prijateljice dok su se pripremale za slavlje. Poginula 21-godišnjakinja tada je trebala slaviti djevojačku večer.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
Vito
07:18 15.04.2011.

Ma, daj, kaj se vozač htio okrenuti i vratiti prema Zaprešiću na spoju iza tunela? Ili je stablo palo pa uzrokovalo nesreću? Normalnom vožnjom teško je zamisliti kako su se uspjeli sudariti da jedan od njih bude okrenut u suprotni smijer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije