Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samoborski fašnik

Na Srakotrk dolazi tristo djece

08.02.2015., Samobor - Na Trgu Fasnicke republike organizirane su povorke maskirane djece samoborskih djecjih vrtica. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Davor Visnjic/PIXSELL
14.02.2015.
u 08:00

Ulaz je slobodan na sve programe, a besplatno je i parkiranje

Posljednji fašnički vikend u Samoboru na dječjem će fašniku od 10 sati nastupiti 12 dječjih skupina, a potom, točno u 11 sati kod kina na Trgu Matice hrvatske tristo će se maskiranih mališana natjecati na tradicionalnom Srakotrku, orijentacijskoj utrci s kontrolnim točkama diljem Fašničke republike.

Poslijepodnevni program na Valentinovo u podne će otvoriti mjesni odbori u svojim taborima u Livadićevoj ulici, dok će na središnjoj pozornici nastupiti Klaun Ludek, Babina špajza i Bailatino te od 18.30 gostujuće fašničke grupe: Župa Dubrovačka, Črni maček iz Ludbrega i Pehinarska gospoda iz Pehlina. U 20 sati na glavnoj će pozornici u sklopu Samoborskog fašnika nastupiti The Frajle, a u šatoru Marijan Ban i Diktatori te Kocka šećera.

Uvod u nedjeljni večernji dio programa bit će nastup tamburaškog sastava Od sumraka do zore, a nakon izbora maski od 20 sati nastupaju Flat band i Rockfeleri. Na Trgu Matice hrvatske predviđene su i predstave za najmlađe i pričaonica Špelunkica, a u fašničkom šatoru plesna zezaonica za djecu i roditelje.

Ulaz je slobodan, a besplatno je i parkiranje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije