Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimska služba

Na Sljemenu dvije ekipe čistile snijeg

snijeg
Vecernji.hr
Autor
Sandra Golemac
02.02.2015.
u 09:35

Dvije ekipe Zimske službe jučer su cijeli dan čistile snijeg koji je od jutra padao na Sljemenu.

Za čišćenje snijega koji je padao i u gradu, a najavljen je i danas, u pripravnosti je ukupno 227 ekipa.

– Spremni smo za zimske uvjete. Sol koju smo potrošili u onom prvom valu kada je padao snijeg nadoknadili smo tako da imamo maksimalan kapacitet od 13,5 tisuća tona u pripravnosti – poručio je Hasan Džombić iz Zimske službe.

Komentara 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:33 02.02.2015.

Hm, pa sad ti budi pametan. Snijega ko u priči, a otvoren samo crveni spust i Činovnička livada, pa se svi skijaši gužvaju kao u tramvaju. Kaj ne bi moglo onda nasipati malo tog snijega na zeleni spust, da se ne moraju skije brusiti nakon svakog skijanja, jer kod krumpirišta ima više kamenja nego snijega.

OK
okus
10:25 02.02.2015.

O jee prvi puta cujem da je zimska sluzba spremna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije