Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Autobus s vrtićancima prevrnuo se na Sljemenu, djeca su dobro

sljeme
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/6
Autor
Sandra Golemac
30.01.2015.
u 16:35

Nesreća se dogodila oko 14.30 sati, nitko od 15 djece nije ozlijeđen. Očevid je u tijeku. Roditelji su obaviješteni, djeca su puštena kućama

Oko 14.30 sati kod Tomislavova doma na Sljemenu, kako doznajemo, došlo je do proklizavanja autobusa koji se prevrnuo na bok. Prevozio je 15 djece, a prema informacijama Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, nitko nije ozlijeđen.

Doznajemo da su djeca vrtićke dobi, sva su dobro i po njih su došli roditelji. Policija regulira promet jer se do Tomislavova doma zbog očevida ne može.

Foto: Boris Ščitar/PIXSELL

– Mališani su pušteni kućama, sve se dogodilo u sekundi, iznenada, djeca nisu paničarila – kazali su nam iz vrtića.

Za sav je promet, obavještava policija, cesta na Sljeme zatvorena pa se promet preusmjerava prema Pili i Stubici. Očevid je u tijeku.

Komentara 19

DI
dimnajac
15:39 30.01.2015.

Dobro 'Večernjakovci', čemu vam sada služi ta mapa? Da vidim gdje je Tomislavov dom? Pa to znam i bez te vaše mape. Mislio sam da ćete točno pokazati gdje se nesreća dogodila: u zavoju, na parkiralištu, na odvojku sa Sljemenske ceste prema Tomislavovom domu ili negdje drugdje. Ova vaša mapa ne pokazuje apsolutno ništa...

DU
Deleted user
16:06 30.01.2015.

A slika Sljemena i autobusa je negdje iz ljetnih dana . Stvarno večernji ima genijalne novinare. Partija je napravila svoje

PA
pandora
16:39 30.01.2015.

Vazno dasu djeca dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije