Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene

Na Selskoj se ukida stajalište linije 109 i 110

Tramvaji i autobusi
Foto: Borna Filić/PIXSELL
18.08.2014.
u 11:21

Građani sve do početka rujna neće se moći koristiti autobusnim stajalištem Studentski dom Stjepan Radić – jug na Selskoj cesti

Građani sve do početka rujna neće se moći koristiti autobusnim stajalištem Studentski dom Stjepan Radić – jug na Selskoj cesti. Autobusne linije 110 i 109 od ponedjeljka tamo više neće stajati putnicima.

Za liniju 110, koja povezuje Savski most i Botinec, stajalište se ukida.

Što se tiče pak linije 109, između Črnomerca i Dugava, stajalište se premješta 80 metara zapadnije, prije križanja s Jarunskom cestom. Razlog su radovi na križanju Selske ceste i Jadranskog mosta koji počinju danas, a njihov se dovršetak očekuje u subotu, 6. rujna.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
dambach222
14:14 18.08.2014.

Nadam se da će napraviti ugibaliste za navedene linije+dodatni trak za jadranski most.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije