Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za osnovnoškolce

Na Šalati još tri dana besplatnog klizanja u sklopu Odmorka

šalata
Robert Anić/Pixsell
03.01.2011.
u 16:36

Oni koji imaju iskaznice Školskoga športskog saveza mogu se besplatno klizati

Iako su u gradu sve popularnija montažna klizališta, na diskoklizalištu na Šalati, ne zaboravite, možete također uživati u klizanju na svježem zraku, uz popularnu glazbu. Osim toga, osnovnoškolci ovdje mogu uživati u besplatnom klizanju u sklopu programa Odmorko. Svi koji imaju iskaznice Školskoga športskog saveza mogu još tri dana, do 7. siječnja, besplatno klizati od 11.30 do 13.30 sati.

No, na Sveta tri kralja nema Odmorka, a klizalište radi kao nedjeljom, od 10.30, 18 i 22 sata. Ulaznica i posudba klizaljki radnim danom stoje 15 kn, a vikendom i blagdanom 20 kn, osim jutarnjeg termina, kada je cijena također 15 kn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije