Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi na sljeme

Na red dolaze i građani, skijanje na Crvenom spustu od četvrtka

'04.01.2013., Sljeme, Zagreb - Utrka najboljih slalomasica na devetom izdanju Snjezne kraljice. Andrea Komsic.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
08.01.2013.
u 08:57

Odmah nakon završetka Snježne kraljice počeli su radovi na demontaži tribina i opreme te čišćenja i uređenja skijališta

Skijalište na Sljemenu za građane će se vjerojatno otvoriti u četvrtak, 10. siječnja, javljaju iz podružnice Upravljanje sportskim objektima.

– Odmah nakon završetka Snježne kraljice počeli su radovi na demontaži tribina i opreme te čišćenja i uređenja skijališta. U ovom trenutku snijega ima dovoljno na Crvenom spustu, a potrebno je dodatnim zasnježivanjem osposobiti dijelove staze na prilazu donjoj postaji žičare te dijelove staze na izlazu sa žičare Trosjed – objašnjavaju.

>>Ipak ništa od skijanja, južina zatvorila Crveni spust

Ključne riječi

Komentara 1

AR
arjavas
11:17 08.01.2013.

Ulupalo se love i love u jednu skijašku utrku godišnje . Iz toga korist vuće uska grupa ljudi , a građani grada Zagreba koji plačaju to razbacivanje lovom nemaju se gdje pošteno skijati ili otići na vikend. Pavlek valda sad ide na "zasluženi " 10 mjesečni godišnji odmor da se malo naspava. Baš njega briga kaj se događa sa skijalištem na Sljemenu , kad trka završi . On bu lovu dobil , tj dal bu mu Bandić , odnosno građani Zagreba. Suzice jadničku Pavleku išle kad je vidjel onolike hrvatske zastavice u zraku . Kojeg li "preseravanja" kupli i podijelili posjetiteljima zastavice koji su sa njima mahali . Nebi bilo čudo da neka Pavlekova firma dela te zastavice. Uostalom to mahanje sa puno nacionalnih zastavica gledali smo i na turneji 4 skakaonice ili na svjetskom kupu u skijaškom trčanju ili bijatlonu. ( gdje usput rečeno, nažalost slovensikm zastavicama , mašu Jakovu Faku)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije