Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za Rudija

Na rasprodaji rabljenih stvari Bandić kupio žutog "medeka"

bandić
Facebook
16.05.2015.
u 16:41

Podržao je tako akciju osnovnoškolaca "Veliko proljetno čišćenje", u sklopu koje skupljaju novac za rabljene tamburice

Prilikom obilaska rasprodaje rabljenih stvari u OŠ Ante Kovačić u Španskom, gradonačelnik Milan Bandić za svojeg je psa Rudija nabavio žutog plišanog medvjedića.

Podržao je tako akciju osnovnoškolaca "Veliko proljetno čišćenje", u sklopu koje skupljaju novac za rabljene tamburice kako bi osnovali tamburaško društvo. No umjesto da plati 10 kuna, koliko je medvjedić koštao, gradonačelnik je dječaku ostavio sto kuna.

Ovo je druga takva velika rasprodaja, a prošle godine su u i kroz razne dodatne akcije sakupili 60 tisuća kuna, koje su donirali gladnoj djeci u Africi.

Komentara 2

LA
LANA555
00:30 18.05.2015.

To bu Vesnici poklonio.e Miki

ZO
zoom
08:25 17.05.2015.

Slatko....baš razmišljam da li je svoje blago zakopao u vrtovima Savićanskim...di se kakti,dela...od rane zore...dok mi spavamo:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije