Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi zasloni

Na okretištu Črnomerec kao u zrakoplovnoj luci

čekanje
Jurica Galoić/PIXSELL
21.02.2013.
u 09:28

ZET je osigurao suvremeni prikaz polazaka postavljanjem dvaju zaslona u objekt na samom okretištu

Građani koji na okretištu Črnomerec čekaju autobuse od ovog tjedna informirat će se kao i putnici koji u zrakoplovnim lukama prate dolazak i odlazak zrakoplova. Naime, ZET je osigurao suvremeni prikaz polazaka postavljanjem dvaju zaslona u objekt na samom okretištu.

Pilot-projekt putnici su pozdravili pa će se slični prikazi omogućiti i na drugim frekventnim dijelovima prometne mreže.

>>Ukinuto 29 polazaka ZET-ove linije 268 koja povezuje ZG i VG

Komentara 8

Avatar perodeformero
perodeformero
11:26 21.02.2013.

Kao i uvijek sve dobre stvari kod nas loše završe. Nrtko u ZET-u je mislio " Gle jefinih li zaslona od 3 metra". Nažalost ponuda je bila za zaslone od 3 incha

MT
mtintilinic
11:58 21.02.2013.

nadam se da su ove zaslone pametnije riješili od onih info stupova na pojedinačnim tramvajskim stanicama na kojima je zaslon samo s jedne strane, pa onda ukoliko na stanicu dolaziš sa suprotne strane, nema šanse da vidiš kada stiže tramvaj sve dok ne dođeš do samog stupa...

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
10:29 21.02.2013.

čekaju u redu da vide što na zaslonu piše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije