Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartovska tribina

Na križanju Krotovice i Kopaničke Grad ne može iscrtati pješački prijelaz

19.02.2014., Zagreb - Kvartovska tribina Vecernjeg lista za Gradsku cetvrt Novi Zagreb - zapad.  Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Grgur Zucko/PIXSELL
14.02.2015.
u 11:30

Grad je nakon tribine izdao nalog Zagrebačkim cestama za uređenje signalizacije kod Osnovne škole Granešina

U današnjem broju donosimo dio odgovora na pitanja Večernjakovih čitatelja pristiglih uoči održavanja Večernjakove tribine za četvrt Gornja Dubrava.

Na pitanja je odgovarao Dinko Bilić, pročelnik gradskog Ureda za prostorno uređenje i izgradnju grada.

1. Kada će biti reguliran promet postavljanjem pješačkog prijelaza na lokaciji raskrižja ulica Krotovica – Kopanička – smjer prijelaza istok-zapad?

Bilić: Na spomenutoj lokaciji ne postoje prometno-tehnički i sigurnosni elementi za uspostavu pješačkog prijelaza, s obzirom na to da nisu zadovoljeni infrastrukturni preduvjeti (obostrana izgrađenost nogostupa).

2. Kada će se obnoviti horizontalna signalizacija kod OŠ Granešina?

Bilić: Zagrebačkim cestama uputili smo zahtjev za obnovu horizontalne signalizacije. Obavještavamo građane da oštećenu prometnu signalizaciju mogu prijaviti na broj 0800 0551 ili putem e-mail adrese dojavni.centar@zgceste.hr.

Komentara 1

BJ
boris.jagar2
10:07 15.02.2015.

Da su svi pročelnici upućeni u materiju svog posla kao g.Dinko Bilić,Zagreb bi ubrzo bio kao Beč...ali ide u tom smijeru i super!Samo naprijed!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije