Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Na Jarunu se uživalo u pozitivnom rivalstvu uz nogomet i Heineken®

Natjecalo se u tehniciranju, glavometu i šutiranju na gol uz gromoglasnu podršku oduševljenih prolaznika sa šetnice jarunskog jezera, kojom je odzvanjala pozitivnost i prepoznatljivi glas voditelja Igora Mešina
14. lipnja 2021. u 10:18 190 prikaza
Na Jarunu se uživalo u pozitivnom rivalstvu uz nogomet i Heineken®
Pogledajte galeriju 1/10

S početkom natjecanja UEFA EURO 2020TM, ovaj vikend počela je i prava nogometna ludnica na zagrebačkom Jarunu. Heineken®, najnogometnije pivo na svijetu i ponosni sponzor ovogodišnjeg susreta najboljih europskih reprezentacija, pozvao je sve slučajne prolaznike na pozitivno rivalstvo.

Na Jarunu se uživalo u pozitivnom rivalstvu uz nogomet i Heineken® | Autor :

Natjecalo se u tehniciranju, glavometu i šutiranju na gol uz gromoglasnu podršku oduševljenih prolaznika sa šetnice jarunskog jezera, kojom je odzvanjala pozitivnost i prepoznatljivi glas voditelja Igora Mešina. Pravila su bila jednostavna, a nadmetanje vatreno - prijatelji su se međusobno natjecali u gore spomenutim disciplinama, a pobjednici i pobjednice u dva od tri nadmetanja osvojili su bogate Heinekenove® poklon pakete. Čak se i nekoliko poznatih lica okušalo u nadmetanju: Joško Jeličić i Jelena Glišić, a cijeli događaj pratio je i legendarni komentatorski dvojac: Željko Vela i Miroslav „Ćiro“ Blažević.

Na Jarunu se uživalo u pozitivnom rivalstvu uz nogomet i Heineken® | Autor :

U pravom duhu uživanja u pozitivnom rivalstvu kojeg Heineken® promovira na ovogodišnjem EURO 2020 natjecanju, vjerujemo da su pobjednici podijelili sadržaj osvojenih poklon paketa sa svojim prijateljima i nakratko - rivalima. Natjecanje ovih dana seli i u druge hrvatske gradove, a Ćiro i Vela pozvali su sve okupljene, ali i sve vas koji ovo čitate, na sudjelovanje u najboljoj nagradnoj igri ove nogometne sezone u kojem možete osvojiti gledanje finala Europskog nogometnog prvenstva na spektakularnoj lokaciji u Dubrovniku. Naravno, tamo će vam se pridružiti i njih dvojica.

Zvonimir Despot
Što se to dogodilo s Milanovićem? Ovo se ne bi usudio kazati ni Tuđman
Umjetnost kao terapija
Umjetnost kao terapija
Doživite kulturu u metropoli – ovo ne biste smjeli propustiti