Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar

Na Gračanskoj cesti izgorjela dva automobila

Izgorjeli automobili u požaru na Gračanskoj cesrti
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/13
20.11.2017.
u 08:15

Gorjela su dva vozila, ali i pročelje stambene zgrade

Dva automobila izgorjela su na zagrebačkoj Gračanskoj cesti.

Kako je izvijestila policija, gorjela su dva automobila, ali i pročelje stambene zgrade na kućnom broju 189 a. Požar se dogodio noćas nakon ponoći, a ugasili su ga vatrogasci.

Nije bilo ozlijeđenih osoba, a više informacija o uzroku znat će se nakon očevida.

Izgorjeli automobili u požaru na Gračanskoj cesrti
1/13

Komentara 3

Avatar Papatest
Papatest
10:18 20.11.2017.

Kamatari

PH
Petarstijena-HR
11:37 21.11.2017.

Građani, zamislite kada počmu paliti vaše automobile, kada to bude uobičajena stvar! Morate izvršiti pritisak protiv kriminala u sudstvu i policiji, pišite institucijama EU i stranim veleposlanstvima.....Djecu će vam otimati i ubijati na ulicama i uništavati imovinu, ako ne ustanete protiv kriminalaca u institucijama...

PH
Petarstijena-HR
09:55 21.11.2017.

Građani će morati nsiti oružje radi zaštite vlastite imovine i života-pa kad ovakvih piromana bude par izrešetano i poubijano, neće im više pasti na pamet paliti tuđa vozila i imovinu.Policija i pravosuđe su totalno nesposobni za nova vremena i okolnosti, tamo vlada korupcija i namjerno se prešujuću ovakve stvari...RH sve više sliči na Bejrut, i kriminalno podzemlje je ojačalo uslijed korupcije u policiji koja sve ovo tolerira i prikriva-potrebno je totalno pročišćavanje u policiji od vrha do dna, od ravnateljstva MUP-a do zadnje čistačice....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije