Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manifestacija

Na Danima cvijeća sadnice se mogu kupiti za dvije do 80 kuna

sajam cvijeca
Patrik Macek/PIXSELL
20.04.2012.
u 14:37

Osim kod Glavnog kolodvora štandovi su postavljeni i na Črnomercu, ispred maksimirskog stadiona, na okretištu Savski most i kod Avenue Malla

Tradicionalni Dani cvijeća otvoreni su danas na Trgu kralja Tomislava, kod Glavnog kolodvora. Oko 30 cvjećara iz udruga “Ljubičica” i “Maćuhica” postavilo je štandove i ponudilo Zagrepčanima šarene sadnice koje se mogu kupiti po cijenama od dvije do 80 kuna. Osim kod Glavnog kolodvora štandovi su postavljeni i na Črnomercu, ispred maksimirskog stadiona, na okretištu Savski most i kod Avenue Malla.

– Pozivam sve nazočne da pomognu proizvođačima i kupe pokoji cvijet za svoje bližnje – poručio je gradonačelnik Milan Bandić koji je uz župana Zagrebačke županije Stjepana Kožića otvorio Dane cvijeća. Manifestacija traje do 10. svibnja.

Ključne riječi

Komentara 1

OV
over
10:18 21.04.2012.

Super: znaci sarene su po 2, a jos vise sarene po 80 kn .... Pa i nije neka razlika - naviikli smo mi na svakakve cijene ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije