Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cest is d best

Na cesti i ulični frizerski salon u kojem će Španjolci raditi čuda

cest is d best
Željko Lukunić/PIXSELL
04.06.2013.
u 21:30

Festival koji počinje danas okupit će izvođače iz 14 zemalja, održavat će se na sedam pozornica, a trajat će tjedan dana

Više od 500 izvođača iz cijelog svijeta Zagrepčanima će pružiti 300 sati programa na ukupno sedam pozornica u sklopu međunarodnog uličnog festivala Cest is d’best, desetog po redu. Pozornice će biti smještene na glavnom trgu, u Tkalčićevoj ulici, pokraj kultnog kafića Charlie, a performeri će nastupati i na Strossmayerovu šetalištu, u Arena Centru. Na Cvjetnom će trgu u četvrtak, petak i subotu zabavljati Marijan Ban, Gustafi i Jinx, dok će na Zrinjevcu biti postavljena pozornica isključivo za dječje predstave i nastupe.

– Ljude će zabavljati troje Španjolaca naziva Cia Plaf, koji će voditi mali ulični frizerski salon i oblikovati lude frizure ljudima iz publike, Felicity Footloose iz V. Britanije žonglirat će naglavačke s noževima, a Argentinka Torpeza Ritmika uz taktove tanga radit će trikove pomoću hulahopa – rekla je organizatorica Domnana Hay.

Festival traje do 12. lipnja, a program se može pogledati i na stranici www.cestisdbest.com.

>>Performeri iz 14 zemalja ovog tjedna dolaze na Cest is d Best

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije