Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamo danas?

Na berbu slikovnica na Trešnjevku, poeziju u dvorištu ili izložbu Muzeja arhitekture

24.04.2015., Pula - U Puli se od 20.04. do 26.04. 2015. odrzava 8. festival djecje knjige pod nazivom Monte Libric. Na sajmu su se mogle kupiti mnoge knjige, upoznati pisci, te doznati kako knjige nastaju i na sto nas inspiriraju. Photo: Davor Visnjic/PIX
Foto: Davor Višnjić/PIXELL
1/3
12.04.2016.
u 10:00

Predlažemo kako provesti dan, evo što se događa u Zagrebu...

1. Berbom slikovnica sa stabala u Parku Stara Trešnjevka počinje danas u 11 sati “Festival dječje knjige”. Organizira ga Centar za kulturu Trešnjevka, a do 19. svibnja bit će i niz književnih susreta.

2. U sklopu programa “Poezija u dvorištu” u Žerjavićevoj 7/II ugostit će večeras pjesnika Dragu Glamuzinu. Objavio je dosad niz zbirki poezije, a radio je i kao novinar. Pjesme će čitati od 19 sati.

3. U povodu 20. godišnjice djelovanja Hrvatskog muzeja arhitekture HAZU, u 19 sati otvara se izložba u njihovim prostorima u Ulici I. G. Kovačića 37. Predstavit će projekcije iz svoga fundusa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije