Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijave do 21. rujna

Mozartine se online šire na cijelu Hrvatsku, preko interneta dva puta tjedno

Mozartine
Foto: Mozartine
09.09.2020.
u 16:37

Pjevački su studio proslavile suradnje s renomiranim glazbenicima poput Nene Belana, Damira Urbana i Olivera Dragojevića, a zbog velikog interesa od malenog su zagrebačkog zbora narasle u 11 ansambala po cijelome gradu

Mozartine, studio koji niz godina podiže granice djevojačkog, dječačkog i dječjeg pjevanja, pokreću prvi hrvatski online zbor. Od 14. rujna tako članovima mogu postati sva djeca i mladi iz Hrvatske online uključivanjem u probe dva puta tjedno. Održavat će se cijelu godinu, a druženje će se zaokružiti ljetnim kampom i koncertom uživo.

Online zbor Mozartina bit će podijeljen u četiri projekta. Mozartine Cro Kids skupina je za djevojčice od 6 do 11 godina i vodit će je dirigentica Lorena Deidda. Boys Voice je za dječake od 7 do 14 godina koji će pjevati pod dirigentskom palicom Martine Divjak, a Mozartine Cro Girls vodit će Iva Rem. Mozartine Cro Show Dance namijenjen je pak svima koji su zainteresirani za kombinaciju plesa i pjevanja, a učit će od koreografa Alena Sesartića.

Pjevački su studio proslavile suradnje s renomiranim glazbenicima poput Nene Belana, Damira Urbana i Olivera Dragojevića, a zbog velikog interesa od malenog su zagrebačkog zbora narasle u 11 ansambala po cijelome gradu. Koncept online zbora omogućuje im sada da se prošire na ostatak Hrvatske, a projekt je namijenjen svoj djeci i mladima koji vole pjevati, posebno onima koji su zbog koronamjera spriječeni pohađati zborove u svojim gradovima. Prijave su otvorene do 21. rujna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije