Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije detonacije

MORH potvrdio probijanje zvučnog zida nad Zagrebom

mig-21
24 sata
22.07.2010.
u 14:35

Iako MORH obično ranije najavi da će do probijanja zvučnog zida doći, ovog puta to nisu učinili. Nešto kasnije na svojim su stranicama potvrdili da je zrakoplov MiG 21 probio zvučni zid.

Zagrepčani su oko 13.40 sati iznenadili kad su začuli dvije detonacije u većem dijelu grada. S obzirom na to da su se nekima zatresli prozori građani su se uplašili i pomislili da je riječ o potresu. Ipak, doznaje se da su detonacije uzrokovane probijanjem zvučnog zida iznad Sesveta.

Iako MORH obično ranije najavi da će doći do probijanja zvučnog zida, ovog puta to nisu učinili. Nešto kasnije na svojim su stranicama potvrdili da je zrakoplov MiG 21 probio zvučni zid.

Let je izveden na visini od 13 000 metara uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera. Probni letovi izvode se kao dio redovite procedure, nakon obavljenih radova na zrakoplovu, kažu u MORH-u.

Komentara 29

OB
-obrisani-
14:48 22.07.2010.

Ojte probijat zvučni zid nad beogradom, u duhu yugosipovićeve suradnje...

DU
Deleted user
14:48 22.07.2010.

Ova tvrdnja gore naprosto nije istina jer je najavljeno još u ponedjeljak da će biti probijanja zvučnog zida sredinom tjedna i čak je precizirano u otprilike kojoj regiji RH. Tako da nije fair šimfati MORH kad je bilo uredno najavljeno!

TH
than
16:32 22.07.2010.

***o vas da ne kazem tko. Puklo mi staklo na jednom prozoru od tog vaseg probijanja zvucnog zida i kome sada da se zalim ? Upravi vodovoda ?!?!. Koja budala probija zvucni zid i sto se time dokazuje ?!?! Da imamo cak jedan avion koji je sposoban probiti zvucni zid. Wow. Kreteni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije