Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trg francuske republike

Mladi crnogorski umjetnik Danilo Baletić (23) od otpada napravio skulpture 'Transformere'

transformeri
Foto: Čitatelj
1/3
23.03.2016.
u 22:20

Baletić ih naziva čuvarima okoliša. Pod nazivom "Transformeri čuvaju Zagreb" ova će izložba skulptura koje su danas postavljali kranovi u Zagrebu ostati mjesec dana

Na Trg francuske republike u Zagrebu danas su stigli – transformeri. Od dijelova automobila koje je skupljao po otpadu pa zatim zavarivao, Danilo Baletić 23-godišnji umjetnik iz Crne Gore, stvorio je velike skulpture inspirane blockbusterom Transformers.

Baletić ih naziva čuvarima okoliša. Pod nazivom "Transformeri čuvaju Zagreb" ova će izložba skulptura koje su danas postavljali kranovi u Zagrebu ostati  mjesec dana, a cilj je autora da njome ekološki osvijesti građane. Potkraj prošle godine Baletić je izložbu bio postavio u Zadru, na oduševljenje djece, ali i odraslih.  

>> Peticija za postavljanje klupa oko skulpture Vojina Bakića u Gajevoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije