Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne staju s kritikama

Božićne jelke u Zagrebu, a počinje korizma? Mladež HDZ-a obrušila se na Možemovce

Mladež HDZ-a
22.02.2024.
u 14:43

"U Sigetu na Radmanovačkoj ulici na današnji dan (još uvijek!) stoje odbačena božićna drvca! Iako Zagrepčanke i Zagrepčani redovito plaćaju komunalnu naknadu, koja je sve skuplja. Vjerovali ili ne. Već je korizmeni period, Uskrs je pred vratima – a gradske komunalne službe nisu bile u stanju odraditi svoj posao"; stoji u Facebook objavi mladih HDZ-ovaca

"Nemožemo" je platforma beznađa u slobodnom padu, smatra zagrebačka Mladež HDZ-a koja se na svojim Facebook stranicama osvrnula na novi gaf gradske vlasti

"U Sigetu na Radmanovačkoj ulici na današnji dan (još uvijek!) stoje odbačena božićna drvca! Iako Zagrepčanke i Zagrepčani redovito plaćaju komunalnu naknadu, koja je sve skuplja. Vjerovali ili ne. Već je korizmeni period, Uskrs je pred vratima – a gradske komunalne službe nisu bile u stanju odraditi svoj posao"; stoji u objavi. 

Čeka li voditelj Čistoće još jedan, novi aneks ugovora o radu kako bi ga se potaknulo da radi svoj posao? Ili pak, voditelj Zrinjevca ima „pametnijeg posla“ – namještati javne natječaje? Hoće li sad njih dvojica, Vić i Grgić jedan drugom prebacivati odgovornost, pitaju se mladi HDZ-ovci. 

Komentara 13

SP
Stari_proleter
14:49 22.02.2024.

Pa nije lako pokupit te silne jelke. Znaju biti bodljikave. A i gdje da ih odvezemo. Ne možemo na Jakuševac, bu opet ekplodiral.

ZA
Zagrebčanka
15:20 22.02.2024.

Opet se dogodilo nešto nepredviđeno u gradu Zagrebu. Slavio se Božić, kitila se Božična drvca i onda ih je trebalo bacit i kompostirat. Nakon kiše, trave, snijega, vjetra, zlatnih medalja...Nikad kraja brigama slučajnog gradonačelnika. Molim vas, mladeži HDZ-a u Zagrebu, organizirajte prosvjed protiv tog tužnog lika, da vidimo što će biti i koliko će nas doći. Ja nisam niti u jednoj stranci, a onda je jako teško orgaizirat išta. Ovaj put stvarno treba nešto napravit u ime građana Zagreba. Svih nas.

DU
Deleted user
09:07 24.02.2024.

Njima to nije bitno.Grad je i tako pun smeća. Jelke bar ne smrde. Tomaševiću je važnije trošiti energiju na zabranu izrade spomenika Badndiću. Zaboravlja kako će i on jednog dana umrijeti i po zaslugama možda biti pokopan negdje iza plota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije