Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR

Mještani Ferenščice: Čuli smo nešto poput eksplozije, a u zraku se osjetio miris paljene gume

Foto: Katja Knežević
1/8
12.03.2023.
u 15:00

"Čuli smo vatrogasce pa smo iz dvorišta izletili i pogledali, jako visoki veliki crni dim smo vidjeli" ispričao je Ivan Hlupić

U nedjelju oko 12 sati u zagrebačkoj Ferenščici zapalila se garaža uz manju zgradu. Iz JVP Zagreb potvrdili su nam da se radilo o "požaru garaže u razbuktaloj fazi uz kuću trokatnicu"

Reporterka Večernjeg lista Katja Knežević na mjestu događaja razgovarala je s mještanima koji žive u blizini kuće na kojoj je izbio požar. Susjedi, koji nisu htjeli pred kamere, rekli su joj da su čuli snažnu eksploziju nakon koje se u zraku osjetio miris paljene gume. Odmah su izašli na ulicu, gdje su primijetili stup crnog dima i mnoštvo vatrogasaca.

 

"Čuli smo vatrogasce pa smo iz dvorišta izletili i pogledali, jako visoki veliki crni dim smo vidjeli" ispričao je Ivan Hlupić, dodajući kako ga situacija nije uplašila. 

VIDEO Požar na Ferenščici

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
15:39 12.03.2023.

"mjestani" Ferenscice?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije