Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADONAČELNIK

Bandić: Uskoro ćete čitati o transparentnosti rada mojih prethodnih suradnika

Milan Bandić
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/6
07.01.2016.
u 09:10

"Svoju nevinost ću dokazati na sudu jer vjerujem u trodiobu vlasti"

– Mogu vam samo reći da ćete uskoro čitati o transparentnosti rada mojih prethodnih suradnika, uskoro ćete znati više od gradonačelnika – poručio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić novinarima jutros na upit da komentira detalje o aferi Agram objavljene u Večernjaku.

Bandić je novinarima poručio da pitaju zašto se ne napravi analiza koliko je tisuća podobnika Kukuriku koalicija zaposlila u posljednje četiri godine, zašto nitko od ljudi koji su vratili novac za kupnju "Zagrepčanke" (polog) od 4,6 mil. eura nije odgovarao te kako je netko mogao mijenjati akte o osnivanju APIS-a bez znanja gradonačelnika budući da je Grad uz državu suvlasnik tvrtke.

– U gradu Zagrebu zadnjih 16 godina vrijedi nulta stupa tolerancije prema nepodopštinama i korupciji bilo koje vrste – rekao je Bandić i dodao:

Svoju nevinost ću dokazati na sudu jer vjerujem u trodiobu vlasti u RH, kao što sam dokazao u takozvanoj aferi Udruge za obitelj. Točka – kazao je Bandić.

Neprimjerenim je nazvao govor premijera u odlasku Zorana Milanovića na domjenku Srpskog narodnog vijeća u povodu pravoslavnog Badnjaka.

– Govori svoj program i govori o sebi na pravoslavni Badnjak. Uzeo je ljudima proslavu – rekao je Bandić. Dodao je da se performans o ćirilici nije smio dogoditi na Badnjak.

– To se nije smjelo raditi na pravoslavni Badnjak kod mojih prijatelja Srba kod kojih sam svake godine, a bio sam tamo i kad drugi nisu. Kad nas je bilo 30. To se može raditi 364 dana, ali ne na Badnjak – zaključio je Bandić. 

>> Detalji iz optužnice u aferi Agram - Bandić: Zovi Kondora i sredi!

>> Ono što je obećavao, Bandić u 2016. mora ostvariti, inače slijede penali

Komentara 27

LE
LeonardS
18:46 07.01.2016.

Zašto samo o suradnicima , bilo bi zanimljivo čitati o vašem radu ali ne ono jutarnje pranje ulica več vaše pravo djelovanje !

KO
Komacero
17:50 07.01.2016.

Gospodine Bandicu zasto sanitarna inspekcija neradi svoj poso i pogleda groblje golubova u potkrovlju moje zgrade.Dali trebam platit ispod stola

TA
Tane
10:04 07.01.2016.

Treba imati ciste Ruke ,a ne kao Gosp. Ero B.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije