Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ni govora o pješačkoj zoni

Bandić: "Mesničkom će se voziti dokle god su gore Sabor i Vlada"

04.07.2014., Zagreb - Ljetni radovi u Mesnickoj ulici.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
14.07.2014.
u 10:06

Iako je gradonačelnik još neki dan rekao da Mesnička postaje pješačka zona, ubrzo je promijenio mišljenje

Komentara 2

Avatar dras32
dras32
10:59 14.07.2014.

Za Sabor,Vladu i ministarstva treba sagraditi nove zgrade na Savi.Prije toga treba utvrdit tocan broj ministarstava a ne da svaka Vlada kroji broj ministarstava da uhljebi sve svoje kadrove.Premala smo zemlja da je to sve dislocirano po gradu a kao da nije dovoljna guzva jos i politicari rade dodatnu sa svojim sticenim kolonoma.Fino ih sve na Prisavlje,a centar grada građanima.U povijesnim zgradama Vlade i Sabora samo neke svecane sjednice.

DU
Deleted user
07:24 15.07.2014.

Treba ih poslati u Veliku goricu, što će nam oni tamo na gornjem gradu, ne živimo više u srednjem vijeku. Tam im je blizu i aerodrom, itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije