Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi

Strpljenja! Mesnička ulica gotova za dva i pol mjeseca

Mesnička ulica
Foto: Marko Lukunić/ PIXSELL
23.07.2014.
u 09:00

Radovi na izmjeni komunalne cijevi privode se kraju pa će se stanarima u Mesničkoj život uskoro normalizirati

Još puna dva i pol mjeseca trajat će radovi na temeljitoj obnovi Mesničke ulice. Za početak su skinute kamene kocke koje će se oprati i na kraju nanovo posložiti, a do tada će se zamijeniti komunalne cijevi.

Radovi na njihovoj izmjeni privode se kraju pa će se stanarima u Mesničkoj život uskoro normalizirati, a automobile će sve do početaka listopada morati ostavljati u garaži Tuškanac. Do garaže pak svi vozači moraju preko Britanca i Nazorove, a do grada se poslije mogu spustiti Dežmanovim prolazom, koji je posebno zbog radova od pješačke zone pretvoren u prometnicu.

Do ponovnog otvaranja Mesničke na Gornji grad se vozilima može pak jedino preko Ilirskog trga, dok se pješice može i kroz raskopanu ulicu.

>> Mesnička raskopana, do kolovoza stanari bez plina

Komentara 1

DU
Deleted user
10:01 23.07.2014.

jel radove opet izvode rodjaci iz zagrebackih cesta? pitam samo jer me zanima da li ce sahtovi izdrzati do Bozica. novinari molim vas podsjetite izvodjace i grad da se sahtovi koju ce sigurno biti lose izvedeni postave tako da auti ne prelaze kotacima preko njih (da nisu u liniji kotaca nego da se izmaknu).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije