Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački HNS

Mesićeva šefica kabineta ulazi u Gradsku skupštinu, Čačić izlazi

Mesić
Foto: Boris Ščitar
07.09.2010.
u 13:40

Mirjana Pavoković zamijenit će zastupnicu HNS-a Alenku Košišu Čičin-Šain koja je zamrznula svoj zastupnički mandat zbog imenovanja u upravu Zagrebačkog holdinga.

Mirjana Pavoković, šefica kabineta Ureda bivšeg predsjednika Stjepana Mesića, ulazi u Gradsku skupštinu!
Tamo će zamijeniti zastupnicu HNS-a Alenku Košišu Čičin-Šain koja je zamrznula svoj zastupnički mandat zbog imenovanja u upravu Zagrebačkog holdinga. Očekuje se da će Pavoković položiti zastupničku prisegu na prvoj idućoj sjednici Gradske skupštine, 23. rujna.

Zagrebački HNS presretan je ovim transferom jer računa da će građani to protumačiti kao veliku Mesićevu podršku njihovoj politici i približavanje bivšeg predsjednika HNS-u. Znajući da je Mesićev rejting još i danas kudikamo veći od rejtinga stranke, HNS-ovci zadovoljno trljaju ruke.

– To nije ništa neobično jer je Mirjana Pavoković dugogodišnja članica HNS-a, bila je već jednom zastupnica u Gradskoj skupštini, a bila je naša kandidatkinja i za ovaj saziv Gradske skupštine. Bila je osma na listi – kaže Dragan Kovačević, predsjednik zagrebačkog HNS-a.

Na sjednici predsjedništva gradskog HNS-a jedini protukandidat bio joj je Sandro Salopek, mladić koji dugo čeka priliku za bavljenje “ozbiljnom” politikom. Tajnim glasovanjem Pavoković je pobijedila 11:5. Salopek, kaže, nije frustriran ishodom glasovanja. A zašto bi i bio kada će i on uskoro sjesti u zastupničku klupu.

Doznajemo da će Radimir Čačić u mjesec dana napustiti Gradsku skupštinu zbog priprema za parlamentarne izbore. Na njegovo mjesto zasjest će Sandro Salopek.

Komentara 19

OB
-obrisani-
14:31 07.09.2010.

Gluposti. Usluge i uslugice sa ručaka \"kukuriku\" koalicije, narodu predstavljaju kao nešto skroz drugo.

OB
-obrisani-
14:36 07.09.2010.

mesiceva(vukodlaceva) nova kvocka koalicije kukuriku mappet schowa

US
U srcu
13:56 07.09.2010.

samo se mjenjaju na stolicama banda kmerska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije