Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Instagram

Meliha Vuković snimila fotografiju tjedna

Pobjednička Instagram fotografija
Foto: Meliha Vuković
1/10
03.04.2015.
u 07:59

Proljeće u punoj snazi, izraženo cvatnjom magnolije, raduje svakoga građanina pa je poslužilo kao inspiracija i Melihi Vuković, koja se našla na Trgu kralja Tomislava i tamo snimila kadar u kojem se doima kao da Kralj na konju u trku izlazi iz krošnje.

Takva je kompozicija pobijedila ovaj tjedan među slikama označenima na Instagramu s #Vecernji i zaslužila objavu u novinama. Želite li da i vaša fotografija bude ovdje, označite je s #Vecernji.

Komentara 5

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
17:19 03.04.2015.

Pregledao sam i ostale fotografije, te mislim da ima i boljih i kvalitetnijih, ali ideja je za pet, čestitam.

Avatar ankabutorac
ankabutorac
09:10 03.04.2015.

Divno....

Avatar ZagrebFacts
ZagrebFacts
09:24 03.04.2015.

Bilo je i boljih slika u konkurenciji. Vide se pikseli, kamera je slaba, nije baš neka kvaliteta, ali dobro. Ne smatram da bi to trebala biti slika tjedna koja bi krasila Zagreb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije