Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi na cestama

Medvedgradska je sutra zatvorena za promet, radovi na Selskoj se produljuju

Radovi na cesti
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
31.07.2020.
u 16:22

Podsjećamo da se radi i na sanaciji sjevernog tramvajskog kolosijeka u Ilici, pa će se po tom ulicom na dijelu od kućnog broja 228 do ulice Sveti Duh te na dijelu od Vukasovićeve ulice do Ulice Ivana Cankara prometovati prema privremenoj regulaciji.

Zbog izvođenja radova na uklanjanju građevinskog krana, Medvedgradska ulica od kućnog broja 13 (u pravcu jug) sutra će od podneva do 23 sata biti zatvorena za sav promet, poručuju iz Grada Zagreba. 

 

Produljuju se radovi na Selskoj koji traju od 15. srpnja, i to na potezu između Ozaljske i Baštijanove ulice. Radovi će trajati do 14. kolovoza, a do tada se tim područjem vozi po izmjenjenoj regulaciji prometa.  Obilazni pravac za smjer jug - sjever bit će: Selska cesta - Zagrebačka avenija - D. Golika - Baštijanova - Selska cesta, zatim Selska cesta - Ozaljska - Nova cesta - Magazinska - Zagorska - Selska cesta, te Selska cesta - Zagrebačka avenija - Savska cesta - Ulica grada Vukovara - Krapinska - Selska cesta. 

Podsjećamo da se radi i na sanaciji sjevernog tramvajskog kolosijeka u Ilici, pa će se po tom ulicom na dijelu od kućnog broja 228 do ulice Sveti Duh te na dijelu od Vukasovićeve ulice do Ulice Ivana Cankara prometovati prema privremenoj regulaciji pri kojoj se od 15 do 18 sati zauzima sjeverni kolosijek, a u preostalom vremenu se zauzima sjeverni kolosijek i prometni trak uz sjeverni kolosijek te se u smjeru zapada prometuje  po preostalom slobodnom dijelu, do 17. kolovoza u 20 sati.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije